Re: Höstserien_2004_-_info&påminnelse

Lisa Blohm blohmlisa@…o.se
Tis. 31 augusti 2004 22.57.57 +0100


Det går att få protokoll till den 5/9, förutsatt att någon kan ta på sig att trycka dem (måndagar klockan 14-20 i Slakthusområdet är det som gäller). Kontakta i så fall mig för detaljer.
Lisa

Henrik_Jonés <Information om listan> wrote:
Nästa onsdag kör vi igång! För närvarande är 19 spelare anmälda (se nedan). Dessutom väntar jag på besked från Rasmus M - hans deltagande är lite beroende av andra aktiviteter under hösten som han än så länge inte vet i detalj. Ni som inte anmält er har fortfarande några dagar på er - fram till söndag 5/9 närmare bestämt. 
 
Tyvärr är vi i den situationen att vi inte har något spikat spelställe än. Förra onsdagens försök på Söderhörnan gav tyvärr lite blandade intryck. Välviljan som Jannike och Oscar mötts av vid sitt tidigare besökt syntes inte mycket av hos den personal som då var i tjänst. Vi beslöt oss därför för att prova ett av de andra alternativen - nämligen Rosenhof längre upp på Rosenlundsgatan imorgon den 1/9. Vi får göra en ny utvärdering efter det så läs maillistan regelbundet nu! Vi har också det av Birgitta föreslagna alternativet i Hammarby Sjöstad som en Dark horse. Ljusa lokaler och gott om plats låter åtminstone för min del nu plötsligt så pass lockande att jag kanske skulle kunna tänka mig omvägen det innebär. I drömmarnas värld finns också att Stopet öppnar upp i ny regi, men om det vet vi inget. 
 
Eftersom omväxling förnöjer så kommer vi att köra gruppspel i år. Tanken är två grupper där man möter de andra gruppmedlemmarna 2 ggr. Eftersom man har möjlighet att avverka de matcherna vid samma speltillfälle tror jag att det ska bli lite enklare att få ihop sina matcher. Ev. kan det också bli någon form av monradliknande tillägg där man får möta kanske 2-3 spelare i den andra gruppen som har  mest lika rating som man själv och räkna in det resultatet i sin gruppserietabell. 
 
Vinnarna av respektive grupp kommer sen att göra upp i ett spännande finalspel den sista onsdagen (15/12 som det ser ut nu) i bäst av tre matcher.
 
Eget ansvar för utrustning gäller precis som förra året. Ni som inte var med - läs här: http://www.pcp.no-ip.biz/div/nisse/stopet/index.htm. Förbundet kommer att trycka upp protokoll, men av praktiska skäl kan vi troligen inte få dem förrän den 22/9. Alla som har möjlighet att skriva ut protokoll hemma eller på jobbet uppmanas att göra det för de första speltillfällena! 
 
Mer info och en så småningom ny hemsida för den nya upplagan av höstserien kommer!
 
/Henrik
 
_______________________________________________
Information om listan

Höstrusk och grå moln - köp en resa till solen på Yahoo! Resor
-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: http://stp.ling.uu.se/pipermail/skrabbel/attachments/20040831/8622ffc2/attachment.html


Information om listan