Re: Höstserien_2004_-_Spelplats,_Klock&spelinventering

Lisa Blohm blohmlisa@…o.se
Fre. 3 september 2004 00.10.48 +0100


Jag har två privata klockor och ett privat spel med förbundsbrickor. Dessutom tre förbundsspel, men de är troligen på väg till Linköping och Dazumal cup i helgen, så dem vågar jag inte lova något om i nuläget. Jag räknar med att dyka upp varannan onsdag från och med den 22/9.
Lisa

Henrik_Jonés <Information om listan> wrote:
Efter gårdagens spel på Rosenhof (Rosenlundsgatan, snett emot Södra station) bestämde vi oss för att pröva där även nästa onsdag, vilket innebär att Höstserien åtminstone kommer att starta upp där. Det är visserligen lite trångt, men ägaren hade en positiv och välkomnande attityd som lovade gott. Han har lovat att ställa in mer bort längst in i lokalen och skärma av lite från TV:n så aft vi ska kunna sitta där hyfsat ostörda. Han skulle se till att det var bra belysning också. Dessutom var de som åt mycket nöjda med maten. Det kommer nog att bli lite trångt med klockor och allt, men finns det hjärterum... :-)
 
Apropå klockor så skulle jag vilja ha en genomgång av vad ni har i klock- och spelväg. Liksom förra året gäller att alla matcher ska spelas med klocka och med en korrekt uppsättning brickor där Z=10 och C=8. Däremot måste det inte vara blanka brickor, men det är naturligtvis att föredra. Svara hit till listan vilken utrustning ni har hemma. Gäller både egen och förbundsspel/klockor. Skälet är att jag vill säkerställa att vi inte drabbas av brist på något. Svara HIT TILL LISTAN så att alla har chansen att se vad som gäller. 
 
Själv har jag 1 st förbundsspel och 1 egen klocka hemma. Har också ett eget spel med räfflade brickor. 
 
20 st anmälda nu. Snart kör vi igång...
 
/Henrik
 
 
_______________________________________________
Information om listan

Höstrusk och grå moln - köp en resa till solen på Yahoo! Resor
-------------- next part --------------
En HTML-bilaga skiljdes ut...
URL: http://stp.ling.uu.se/pipermail/skrabbel/attachments/20040903/4d07a861/attachment.html


Information om listan